Κασσάνδρας 30, 10447 Αθήνα (Βοτανικός)

Ο Εξοπλισμός μας :

Απόδοση και αποτελεσματικότητα
Το σύστημα GRAVITY είναι απευθείας ενταγμένο στην δομή της Total Gym, κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της λειτουργικής προπόνησης, βασισμένη στο βάρος του σώματος του ασκούμενου. Το σύστημα ενεργοποιεί πολλές μυϊκές ομάδες ώστε να δουλεύουν σε συνέργεια την ώρα που ο ασκούμενος λειτουργεί δυναμικά με το δικό του βάρος, κάνοντας χρήση ένα ευπροσάρμοστο σύστημα. Η επίτευξη των προπονητικών του στόχων επιτυγχάνεται μέσα σε μια προπόνηση 40 έως 50 λεπτών.

Η Εξειδίκευσή μας :

Καινοτόμο, Πλήρες και Διασκεδαστικό
Το GRAVITY διαφέρει! Είναι δυναμικό – αφού οι μεταβλητές κίνησης αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε ο ασκούμενος να μένει συνέχεια παρακινημένος, να έχει συνέχεια κίνητρο και να έχει ποικιλία ασκήσεων. Ο αθλούμενος, αρχάριος ή προχωρημένος, μπορεί να διαμορφώσει το ασκησιολόγιό του εύκολα, γρήγορα και με απτά αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει σωστή εκγύμναση, με γρήγορη ανατροφοδότηση

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας :

Εργονομία και Ασφάλεια
Ο σχεδιασμός του GTS ωφελεί τόσο τον επαγγελματία fitness instructor όσο και τον ασκούμενο. Ο χρήστης καθώς προπονείται σε επικλινή θέση δεν χρειάζεται να επιβαρύνεται με όλο του το βάρος. Ελαχιστοποιείται, έτσι, η πίεση που δημιουργείται στις αρθρώσεις, τόσο στους αρχάριους όσο και σε εκείνους που αντιμετωπίζουν ειδικά θέματα τραυματισμού και θέλουν προσοχή. Επιπλέον, ο όγκος του GTS μπορεί να ελαχιστοποιηθεί τόσο που πλέον δεν θα αποτελεί πονοκέφαλο στη δέσμευση του χώρου μιας αίθουσας. Μετά το πέρας των ασκήσεων, το GTS διπλώνει και αποθηκεύεται σε μια γωνία, όχι μεγαλύτερη από μισό τετραγωνικό, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο για άλλες ασκήσεις και προγράμματα.

η κληρονομια μας :

Παρουσία πάνω απο 40 χρόνια
Το σύστημα GRAVITY έχει τις ρίζες του στην πλούσια ιστορία, στην τεχνολογία, στην κουλτούρα της Total Gym, η οποία από το 1974 είναι πρωτοπόρος στην άσκηση με το βάρος του σώματος. Η σχέση της με την καινοτομία στον χώρο της φυσικοθεραπείας, της προάσκησης, του αθλητικού και επαγγελματικού εξοπλισμού, την τοποθετεί στους παγκόσμιους leader μηχανημάτων λειτουργικής προπόνησης.