ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Total Gym

Το 1974, το Total Gym ξεκίνησε την επιδίωξη της δημιουργίας της καλύτερης εμπειρίας προπόνησης και από τότε επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποκτούν φυσική κατάσταση και υγεία. Μέσω της δημιουργίας ενός εξοπλισμού τόσο ευέλικτου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μυϊκή οικοδόμηση ή αποκατάσταση, το επαναστατικό σύστημα προπόνησης σωματικού βάρους της Total Gym έθεσε τις βάσεις για την επανάσταση της φυσικής κατάστασης που έλαβε χώρα στις δεκαετίες του '80 και του '90.

Τις δεκαετίες που ακολούθησαν, πάνω από 5 εκατομμύρια όργανα Total Gym έχουν αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Από ελίτ γυμναστήρια και κολεγιακά κέντρα προπόνησης, μέχρι κέντρα φυσικοθεραπείας και σπίτια καταναλωτών, το Total Gym διευκολύνει πάνω από 24 εκατομμύρια προπονήσεις το χρόνο!

Με σειρές οργάνων για οικιακή, επαγγελματική χρήση και χρήση φυσικοθεραπείας, κάθε όργανο έχει κατασκευαστεί με στόχο για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο δυνατο χώρο.

Η αδιάκοπη επιδίωξη για την παροχή της καλύτερης εμπειρίας προπόνησης συνεχίζει να οδηγεί όλα όσα κάνει το Total Gym.

Νιώσε τη διαφορά στην προπόνηση με την Total Gym

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, η Total Gym έχει σχεδιάσει και αναπτύξει λειτουργικά προϊόντα που συμπληρώνουν και ενισχύουν την προπόνηση με την χρήση του σωματικού βάρους. Με την προσθήκη της επαγγελματικής σειράς ELEVATE, η Total Gym γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του επιλεγμένου εξοπλισμού και των κλουβιών εκγύμνασης στον χώρο του γυμναστηρίου.

Οι μονάδες της σειράς ELEVATE, αποτελούν απόδειξη της φιλοσοφίας της Total Gym για λειτουργική προπόνηση χρησιμοποιώντας δυναμική φυσική κίνηση. Αυτή η φιλοσοφία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα Total Gym θα είναι πάντα αποτελεσματικά για χρήστες όλων των σωματότυπων, ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Ως καινοτόμος εταιρία στο Fitness, η Total Gym είναι πάντα στην αιχμή, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.